Restaurant « La Pomme Cannelle » – Gastronomie française
Fleuron culinaire de l’hôtel Le Royal, le chef Paul Fourier propose une cuisine gastronomique française inventive et raffinée rehaussée de saveurs plus originales. Dans un cadre d’exception recréant l’ambiance des anciens comptoirs à épices, Sébastien Ambrosino et son équipe vous invitent à partager un délicieux voyage pour vos déjeuners professionnels comme pour vos dîners privés. Une parenthèse enchantée au coeur de Luxembourg où l’excellence du service rivalise avec la qualité des produits et l’esthétisme des plats.
Le restaurant La Pomme Cannelle vous accueille midi et soir du lundi au vendredi.
Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren en onze sites en diensten te optimaliseren. Meer informatie gebruiksaanwijzing
Cookiebeheer - InfoTourismBenelux
Google Analytics
We gebruiken deze cookies om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze websites gebruiken, inclusief details van de site die de bezoeker heeft bezocht voordat hij op onze site kwam, en het totale aantal keren dat een bezoeker onze website heeft bezocht. We gebruiken de informatie om onze websites en diensten te optimaliseren en om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren. Cookies identificeren u niet persoonlijk. Ze verzamelen alleen anonieme informatie die door Google wordt verzonden en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten in overeenstemming met zijn privacypraktijken. Voor meer informatie over de privacypraktijken van Google Analytics, klik op: support.google.com